Breaking News
Loading...
Monday, January 14, 2013

Info Post
Sajnos nem tudok olyan plasztikai műtétet ami segítene abban, hogy hosszabb lábaink legyenek mint amilyet az élettől kaptunk. Viszont jóval olcsóbb és sikkesebb megoldást mutatok most azoknak akiket ez érint. A titok testünk megfelelő helyen történő "elvágása". Nem kell megijedni, nem fogok utánatok szaladgálni egy maszkban fűrésszel a kezemben. Maximum ruhákkal megpakolt sztenderekkel gurulnék a nyomotokban... 
Lényegre térve, a hosszú és karcsú lábakhoz a kulcs a magassarkú, egy olyan blúz ami épp combközép felett ér és egy leggings vagy alakformáló harisnya. Mindezt még alkalomhoz illően feldobhatod blézerrel, bőrdzsekivel vagy kardigánnal, de egyik sem lehet bő fazonú.

Elsőnek a kedvenc blúzommal indítanék, ami most a leárazások idején csupán 4000 Ft! Ehhez nyugodtan vehettek mintás alsót, de akkor nagyon nagy sarkú cipőt válasszatok.  

H&M+ 4000 Ft 
+
Asos 25€
+
Zara 7995 Ft
Aki nem szereti a mintát a lábán, annak itt egy másik verzió, de a minta szinte kötelező idén. Használjátok ki a jótékony hatásait. 

H&M+ 4000 Ft

+
Asos 25€
+
H&M 12990 Ft
Ami még fontos, hogy egy ilyen muszlin ing alá hozzá illő fehérneműt vegyetek fel, mondjuk bézs vagy fekete bodyt amit ma már mindenhol könnyen beszerezhettek nagy méretben, a legolcsóbb az F&F üzletekben.

Size can't stop me!



0 comments:

Post a Comment