Breaking News
Loading...
Thursday, January 31, 2013

Info Post
Talán az egyetlen egy dolog amivel meg voltam elégedve tini koromban, sőt még szerettem is, az a hajam. Pontosabban a számtalan frizura amit a világ legjobb fodrászának, Edit néninek köszönhetek aki több mint 10 éve valósítja meg minden hóbortos ötletemet. A hajam a feketétől egészen a hidrogén szőkéig minden színben pompázott már, kivéve vörösben, ezt még nem mertem bevállalni. A kedvenc részem mindig a frizuraválasztás, rengeteg fazont kipróbáltunk, bár lapockától hosszabb sosem volt még. A türelem nem jellemző rám, a hosszabbítás pedig végképp nem az én stílusom és a hajamat sem szeretném tönkre tenni vele. 
Itt egy kis segítség, hogy mire érdemes odafigyelni frizuraválasztáskor. A duci lányok között is van többféle arcforma, de tény, hogy a kerek a leggyakoribb. Ezért is nagyon fontos, hogy a magazinban vagy tévében meglátott legújabb trendi fazonokat próbáljuk meg az egyéniségünkhöz alakíttatni a fodrásszal. 

VOLUMEN

Az első példa akivel kezdenék az a brit énekesnő, Adele. Megfigyelhettétek, hogy minden fotózáson vagy eseményen óriási dús hajzuhatagot vagy darázsfészek kontyot kreálnak neki a fodrászok. Mondjuk látható az is, hogy van miből mert a haja dús és vastagszálú. Tévedés, hogy a tupírozott hajtól nagyobbnak tűnik a fejed vagy a tested, ugyanis éppen ettől leszel arányos. 

SZÍN

Nem létezik kőbe vésett szabály, de az tudni való, hogy ha a bőrtónusodhoz illik a hajszíned sokkal finomabbak lesznek az arcvonásaid. Akit nagyon zavar a széles arca vagy a tokája, az kerülje az éles kontrasztokat, vibráló színeket. Queen Latifah jó példa erre, hiszen bronzos bőréhez egy karamell szőke árnyalat sokkal jobban passzol mint egy sötétbarna. 

HOSSZ

Valamiért elterjedt a kilencvenes években az MC Ducky stílus a duci lányok körében is. Engem is elkapott a láz, de visszatekintve nem volt valami jó ötlet. Ha már rövid akkor legyen tartása és nem árt ha felborzolható.  A hajhossz nagyon fontos, mint már említettem az arc finomítása a cél. Régebben rövid haja volt Tóth Verának is és szerintem nagyon jól döntött, hogy változtat. Ez a félhosszú frizura praktikus és bájos egyben. 

HULLÁMOK

A fürtök és hullámok szinte kötelező tartozékai egy telt idomú nőknek. Sok lány miniszoknyában és köldökig kivágott ruhában érzi magát szexinek, nekünk ennél rafináltabbnak kell lenni. A hullámos haj már önmagában öltöztet, egy fekete ruha, vörös rúzs és mehettek randizni. Melissa McCarthy hajkoronája hibátlan és gyönyörű, feltűzve is.  

Size can't stop me!
Képek: http://www.thicksational.com/,http://hairstylesgaleries.com/,http://www.dulcetfashion.com/,http://www.dailymakeover.com/,http://www.fashionandcookies.com/




0 comments:

Post a Comment